Η εταιρεία ιδρύθηκε στην Καλαμάτα το 2011 από τον Διπλ. Ηλεκτρολόγο Μηχανικό Ευστάθιο Θεοδωρακόπουλο (Πολυτεχνική Σχολή Πανεπιστημίου Πατρών), με αντικείμενο εργασιών την Μελέτη και Κατασκευή ΗλεκτροΜηχανολογικών Ιδιωτικών και Δημοσίων έργων. Με εφόδια την τεχνογνωσία και την εξειδίκευση επεκταθήκαμε το 2015 και στον Εμπορικό τομέα Δημιουργώντας μια Τεχνική Εμπορική Εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται με την επεξεργασία νερού και αποβλήτων.

Το επίπεδο κατάρτισης και η συνεχής εκπαίδευση των μηχανικών της εταιρείας σε συνδυασμό με την υλικοτεχνική μας υποδομή αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα για την απρόσκοπτη λειτουργία των συστημάτων μας. Ενώ τα ολοκληρωμένα πακέτα συντήρησης που προσφέρουμε σας επιτρέπουν να ασχοληθείτε ανενόχλητοι με το κύριο αντικείμενο των εργασιών σας.

Συνεργαζόμαστε με τους σημαντικότερους οίκους της παγκόσμιας αγοράς: Pentair, General electric, Hanna Instruments, Astral, Inquide. Χωρίς ωστόσο να αποτελούμε αποκλειστικό αντιπρόσωπο καμίας εταιρείας. Γεγονός που μας καθιστά ευέλικτους και ανεξάρτητους, προσφέροντας στον πελάτη την πλέον εξειδικευμένη και οικονομική λύση.